Ivona Kemping, Foča, Bosznia-Hercegovina

A Drina folyó festői völgyében, a jobb oldalon található. A Drina egy hegyi folyó a folyó felső szakaszában, ezért úgy döntöttünk, hogy ott táborozunk. Két nemzeti parkkal határolunk, a Sutjeskát és a Durmitort, valamint közvetlenül Vučevo alatt. Földrajzilag Foca-tól délkeletre, Montenegró felé vezető úton, pontosan 20 km-re Foca-tól találhatóak.

24 bungalónk van, összesen 90 fő befogadására képes. A bungalók 2-3-4-5-6 fő számára készülnek, mindig tiszta lepedővel (nincs szüksége hálózsákra). A bungalók mellett WC és zuhanyzónk is van, amelyek karbantartottak és kifogástalanul tiszták.
Az étterem részében minden vendég számára elegendő hely van, részben kandalló, és természetesen a bár is, ahol jó csepp rendelhető. A táborban táplálékot készítnek minden jelenlévő vendégnek, akik a panzióban vannak, és elrendelhetők azok számára, akik elhaladnak. Saját fafűtésű pékségünk van, ahol különféle különlegességeket készítenek, kezdve a sachával borjúhús, bárány, sertéshús, majd a sirnica, zeljanica, burek, a tálból származó hal és még sok minden mással.
Mivel folyamatos fejlesztés alatt állunk, nagy hangsúlyt fektetünk az ételre, amelyet az Ivona táborban készítenek. Az ételek a helyi specialitásokon alapulnak, és a táborban kapható összes étel kizárólag bio eredetű (bioélelmiszer).
A táborban Wi-Fi internet áll rendelkezésre.

Nagyon fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a kényelemre – minden évben hozzáadunk valami újat, hogy a „régi” ismét kellemesen meglepődjön.

A nagyon kedvező körülmények között történő bungalók mellett kempinghelyet is bérelünk, legyen az lakókocsi vagy sátor. A táborban különféle versenyeket is szervezhetnek, legyen szó fűröplabdáról, fedett focáról és hasonlókról.
Az estéket a tűz mellett kellemes összejövetelekre tervezik, kiváló minőségű ételek és néhány jó csepp pálinka vagy valamilyen házi bor mellett.

Képek, leírások, árak
(KékAdria oldalon) …

A tulajdonos weblapja…

ivona-kemping

Ivona Kemping

Érdeklődés a tulajdonosnál / Inquiry with the owner: