Modrušan Apartmanok, Rovinj, Horvátország

Ap – (2), (2), (2), (2), (3), (3), (3), (6)
Üdvözöljük a Modrušan családban, a családban, amelynek 35 éves hagyománya van a turisztikai szállások bérlésének, garantálva a minőséget és a magas szintű szolgáltatást.

Házunk a Földközi-tenger legszebb városának sarka, ahol mindig arcán mosoly, a házigazdák kedvessége és vendégszeretete, valamint egy pohár jó bor várja Önt a kertünkben. Ügyeljen apartmanjaink kényelmére, valamint a ház minden körülvevő természetének előnyeire. Nevezetesen, egy csendes környéken vagyunk, mindössze 10 perc sétára a városközponttól és 5 percre a strandtól. És Rovinj strandjai a történet különös részét képezik …

Ritka és valódi boldogság a mai idején az “idegenforgalmi iparban”, hogy kilométerenként teljesen természetes tengerpartokat és érintetlen természetet talál kristálytiszta tengerrel. A közvetlen közelében található a “Cuvi – Villas Rubin”, “Škaraba” strandok, valamint a “Zlatni rt – Punta Corrente” védett természeti park strandjai. Itt élvezheti a gyönyörű mediterrán növényzet végtelen strandjait és ösvényeit reggeli kocogáshoz, kerékpározáshoz vagy egy könnyű sétához a tenger mellett.

Üdvözöljük Rovinj-ban, a hatalmas szépségű városban, amely 1700 éves történelemmel és hagyományokkal gazdag város. Lélegezzen a mediterrán légkörben, annak legszebb részében, és töltse el a legszebb nyaralását, amely minden bizonnyal örökre emlékezetére megmarad. Gyere és nézd meg magad mottónkat: “Egyszer Rovinj, mindig Rovinj”!

Képek, leírások, árak
(KékAdria oldalon) …

A tulajdonos weblapja…

Modrusan apartmanok

Modrušan Apartmanok, Rovinj
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SONY DSC
SONY DSC
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Érdeklődés a tulajdonosnál / Inquiry with the owner: