Pigál Panzió, Badacsonyörs, Magyarország

Szeretne gyönyörködni a tájban és a környezetben, miközben fáradalmait piheni?
Ha igen, akkor erre nálunk lehetősége van. A Pigál Panzió a Balaton északi partján Badacsonyörsön három- és kétágyas szobákkal, rendkívüli panorámával, gyönyörű környezettel várja kedves Vendégeit! Ideális párok, családok és baráti társaságok részére. Panziónkat a magasabb színvonal kedvelőinek ajánljuk.
Panzió 11 szobával kiadó.

4 háromágyas és 7 kétágyas fürdőszobás szoba várja Önöket, melyek
mindegyike tévével és minibárral felszerelt. 6 szoba klimatizált.
Vendégeink a tágas nappalit és az étkezőt közösen használhatják.
Internet használati lehetőség.

A csodálatos, egyedi kertben fürdési, napozási, grillezési, a gyerekek számára játszási lehetőség (hinta, homokozó, csúszda) áll rendelkezésre. A két tó között pergolával fedett asztalok nyújtanak kellemesen hűvös pihenőhelyet. Vendégeink autóinak lugas nyújt árnyékot, illetve lehetőség van a kocsik zárt parkolóban való elhelyezésére is.
Az exkluzív egyedi és különleges 4400 m2 -es kertből 200 m2 víz, amely két tavat foglal magában. A mintegy 100 m2 -es dísztó szinte teljes felülete növényekkel, főleg tavirózsákkal borított, és egy völgykatlanba ágyazott, amely szinte vadregényes látványt nyújt. A lejtési viszonyok – miután a panzió a Badacsony hegy oldalában, a Balaton vízszintjétől 100-150 m-re fekszik – lehetővé teszik egy kis patakocska vízesésekkel megszakított csörgedezését az úgynevezett úszótóba, amelynek a széle növényekből és különlegesen szép kövekből áll. A tóból kiemelkedik egy természetes kövekből készült csobogó, egy stég és a tavat körbezáró sziklakert. A kert teraszosan kialakított, pázsittal és különböző 15 és 20 éves tujákkal, virágokkal, örökzöldekkel gyönyörködteti az itt üdülőket.


Egyéb szolgáltatásaink kedvezményes díj ellenében:
– kerékpárbérlés
– videokamera bérlése
Szeretettel várjuk a párokat, családokat nagyobb baráti társaságokat,
akik pihenni szeretnének ezen a csodálatos vidéken.
Badacsonyörs, Pigál Panzió Badacsonyörs, Balaton, Badacsony, magánszállás, magyarországi, magán apartmanok, magánszálláshely, Magyarország. Olcsó szállás, közvetlenül a tulajdonostól

Képek, leírások, árak
(KékAdria oldalon) …

A tulajdonos weblapja…

Pigál Panzió

Pigál Panzió

Érdeklődés a tulajdonosnál / Inquiry with the owner: