Villa Bubi Apartmanok, Pula, Horvátország

Ap – (3), (4), (4), (4), (8), (8), (8),

Isztrián, Pula mellett, egy apró, festői Štinjan faluban, gyönyörű strandok, gyönyörű Brijuni-szigetcsoport, ősi olajfák és illatos fenyőerdők közelében, számos izgalmas sport-, szórakozási és gasztronómiai tartalom mellett, amelyek tökéletesen ötvözik a pihenést szórakoztató és pihentető vakációkkal. Bubi-ot kell elhelyezni.


A Villa Bubi egyike a ritka, Tim-stúdió apartmannak, amelyet teljesen átrendeztek és beállítottak a fogyatékkal élők számára, ahol a vendégek pihenhetnek gondtalanul és élvezhetik tökéletes nyaralását. Minden apartman saját központi fűtéssel rendelkezik, minden szoba légkondicionált, teljesen felszerelt és berendezett, vezeték nélküli internet-csatlakozással, és minden lakásban beépített széf / széf és műholdas TV tartozik.
A konyhák felújításra kerültek és új készülékekkel és berendezésekkel felszereltek, az App C, C1 és D konyha beépített mosogatógéppel rendelkezik.

A fürdőszobák felújításra kerültek, fülkékkel, hajszárítóval és egyéb finom piperecikkekkel felszerelt szobákkal, valamint apartman D és mosógép.
kirándulások:
Velence: 3,5 óra hajóval
Trieszt: 1,5 órás busz
Plitvice: 3,5 órás busz
Rovinj, Poreč: 0,5-1h, busz, hajó
Van egy busz: 2 óra
Brijuni: 20 perc. hajó
Brijuni-szigetek, Limcsatorna
Rovinj 2h – 10h hajóval
Horvátországi apartmanok, Villa Bubi Apartmanok, Pula,magánszálláshely, magánapartman, horvátországi apartmanok. Olcsó szálláshely, apartman közvetlen a tulajdonostól

Képek, leírások, árak
(KékAdria oldalon) …

A tulajdonos weblapja…

villa_bubi

Villa Bubi Apartmanok Pula

Érdeklődés a tulajdonosnál / Inquiry with the owner: