Villa Plava Apartmanok, Neum (B&H)

Nagyon örülünk annak, hogy meglátogatta weboldalunkat, és szeretnénk köszönetet mondani Önnek, és köszönetet mondunk Önnek arra, hogy időt fordítottak a Villa Plava és Neum turisztikai ajánlatának megismerésére.

Információt szeretnénk kapni a Villa Plava apartmanjainkról, valamint a gyönyörű Neumról. Reméljük, hogy hamarosan meglátogat minket, és élvezheti nyaralását, amelyet Neum béke és szépsége, valamint a környező helyek veszik körül. Ezen az oldalon megtalálhat mindent, ami érdekli minket, apartmanjainkat és Neum városát, és apartman foglalást végezhet.
A Villa Plava vendégszeretetében családtagjait és barátait üdvözöljük és fogadjuk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat a Villa Plava otthonában egy jól megérdemelt vakáción.

A Villa Plava egy kis családi villa, nemrégiben épült, biztonságos garázzsal vagy parkolóhelyekkel az autók számára. Egy csendes és vonzó helyen található, mindössze 20 méterre a legszebb strandtól és a sétány elején.
A Villa Plava 4 vagy 5 fős apartmanokban, 2 vagy 3 fős stúdió apartmanokban, közös terasszal, grillezővel és tengerre néző kilátással rendelkezik, a terasz alatt pedig egy üzlet és egy pékség található, és így befejeztük ajánlatunkat.
A Villa Plava kellemes időtöltést kínál Önnek gyönyörű tereiben, amit megerősíti a régi vendégeink visszatérése évek óta.
Pihenjen és csatlakozzon hozzánk a Villa Plava barátságos környezetében.
Kellemes nyaralást és kellemes köszöntést kívánunk Önnek

Képek, leírások, árak
(KékAdria oldalon) …

A tulajdonos weblapja…

[Galleries 30 not found]
Érdeklődés a tulajdonosnál / Inquiry with the owner: