Zec Apartmanok, Čanj, Montenegró

Ez egy népszerű turisztikai célpont a Bar (13km) és Budva (22km) régióban; a 41 km-re lévő Podgorica repülőtértől és a 45 km-re a Tivat repülőtértől. 1200m távolságban tisztíthatja meg a strandot. A kavicsok szépsége miatt a strandot “Pearl Coast” -nak hívták.
A “Zec” apartmanok ugyanabban az emeleten helyezkednek el, mint a 2700 m2-es kétszintes strand, ugyanazon az oldalon van egy lejtős strand, legfeljebb 5 m hosszú, teljesen felszerelt épülettel, padlóval.

Panziók már elérhetők a fő ingatlanban. Fantasztikus segítségnyújtási eszköznek tekintik; szálláshellyel, amely bár nem egy kiváló minőségű kakaót látszik egy modern villában vagy szállodában – de a verseny ízével, mértékével és minőségével – még a verseny idején is – a Pansion Zec egy alkalommal ajánlotta a Bar településen és azon túl is. A Chanju-ban lévő pizzériákat és pizzériákat ugyanabban a dobogón használják egyszerre. Baleset esetén a tenger egy részén!

A szobákban a szállás félig vagy teljes panzióval van kondicionálva, míg az apartmanokban történő szállás nem igényel ételt. A vendégeket apartmanokban fogadták el, amelyek közül választhatnak, bájosak maradhatnak, túl édesek lehetnek, vagy alkalmanként választhatnak az övéikből étkezési ételek közül.

Képek, leírások, árak
(KékAdria oldalon) …

A tulajdonos weblapja…

zec-canj

Zec Apartmanok Canj

Érdeklődés a tulajdonosnál / Inquiry with the owner: